Last-minute vluchten

De top 5 bestemmingen

Een geweldige tijd doorbrengen in Egypte, Turkije of Griekenland? Wij tonen je de topbestemmingen voor een last minute vlucht. Er is een geschikte vakantiebestemming voor elke smaak en bovendien kun je veel geld besparen met last minute aanbiedingen.

Inhaltsverzeichnis

Wat is last minute eigenlijk?

Als een pakketreis kort voor het begin van de reis kan worden geboekt, wordt dit een lastminuteaanbieding genoemd. Meestal gaat het dan om vluchten of hotels die niet volgeboekt zijn. De overgebleven ruimte zorgt uiteindelijk voor een prijsverlaging, waarvan je kunt profiteren.

De 5 populairste last-minute bestemmingen:

1. Egypte

Slechts 4 tot 5 vlieguren scheiden je in Duitsland van het vakantieparadijs Egypte. Fantastische witte zandstranden, de Rode Zee, de piramides en een fascinerende onderwaterwereld wachten op je in het Noordoost-Afrikaanse land. Zowel cultuur- als strandliefhebbers komen in Egypte aan hun trekken. Ervaar een van de oudste culturen uit de geschiedenis. Van de tempel van Abu Simbel tot de Vallei der Koningen en de piramides van Gizeh, Egypte herbergt waarschijnlijk de meest fascinerende bezienswaardigheden ter wereld.

Bovendien trekt Egypte aan met het hele jaar door warm weer – perfect om de koude winter in Duitsland te ontvluchten. Last minute reizen naar Egypte worden vaak aangeboden. Vaak zijn dit all-inclusive aanbiedingen – d.w.z. vluchten, hotel en maaltijden zijn bij de aanbieding inbegrepen.

2. Kalkoen

Last minute naar Turkije? Ook voor Kurzentschlossene biedt het land tussen de twee werelden (Europa en Azië) zich bijzonder goed aan. Een vlucht naar Turkije duurt slechts 2 tot 3 uur en je bent al in een compleet andere wereld.

Warme temperaturen, woestijnachtige landschappen, paradijselijke stranden maar ook bossen en bergen wachten hier op je. Turkije staat bekend om zijn verscheidenheid aan unieke landschappen. Daarnaast is het land de thuisbasis van top bezienswaardigheden zoals de Hagia Sophia in Istanbul, de Bosporus, het indrukwekkende Sumela klooster of de Celsus bibliotheek. Deze diversiteit en de milde temperaturen het hele jaar door maken Turkije tot een top last minute bestemming.

3. Spanje

Niet alleen vanwege de Balearen en Canarische Eilanden is Spanje een van de populairste last minute bestemmingen. Geen wonder, want op Mallorca, Tenerife, Gran Canaria en Co. heersen het hele jaar door milde temperaturen. Bovendien bieden Spanje en zijn eilanden echt voor elk wat wils.

Wil je de unieke duinlandschappen op Gran Canaria ontdekken? Of maak je liever een stedentrip naar het kleurrijke Barcelona? Wil je drummen met de holenhippies op La Gomera? Of verken je liever met een huurauto de schilderachtige, turkooisblauwe baaien op Mallorca? Waar je ook voor in de stemming bent, Spanje is een paradijs voor gezinnen, outdoorfanaten en cultuurliefhebbers en het scheelt maar een paar uur vliegen.

4. Griekenland

Griekenland is net zo divers als Spanje. Wist je dat Griekenland maar liefst 3054 eilanden heeft? Zowel het Griekse vasteland als de eilanden hebben veel te bieden. De bakermat van de democratie laat de harten van geschiedenisfans sneller kloppen. Van Athene tot archeologische vindplaatsen en fascinerende ruïnes, Griekenland herbergt een aantal historische hoogtepunten. Daarnaast verwent de droombestemming je met 300 dagen zon per jaar. Verken schilderachtige eilanden zoals Zakynthos, dat wereldberoemd is om zijn Smokkelaarsbaai, beleef een zonsondergang op het romantische eiland Santorini, of ontdek minder bekende maar charmante eilanden zoals Paros of Naxos. Slechts een paar uur vliegen scheiden je van dit zonovergoten land.

5. Europese steden

Het hoeft niet altijd het zonnige paradijs te zijn – Europa heeft op cultureel gebied veel te bieden en vooral als je maar een paar dagen de tijd hebt, zijn stedentrips een aanrader. Of het nu Londen, Praag of Berlijn is – last minute vluchten worden ook regelmatig aangeboden naar de grote steden van Europa. Slenter door de straten van Parijs, maak een ritje in een karakteristieke rode dubbeldekkerbus door Londen of ervaar het magische licht in Lissabon. Welke stad je ook kiest, je kunt talloze nieuwe indrukken en geconcentreerde cultuur verwachten.
Inhoudsopgave

jilda-tex Strandlaken 90x180 cm

De ultralichte badhanddoeken maken indruk met hun kleine pakformaat en je hoeft niets te missen in je strandtas!

€24,95

super product

Bestway Hydro-Force Luftmatratze Luzy Cooler mit Kühltasche 231x107 cm

Ideaal voor strand, meer of zwembad, zee-ervaring met Bestway, of je nu op vakantie bent in het zuiden, aan de Noordzee of de Oostzee, ideaal voor op reis!

€68,60

super product

Beoordeel dit artikel.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit zou je kunnen interesseren...

Last-minute vluchten

Visum aanvragen

Paklijst voor zomervakantie

Langeafstandsvluchten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *