Tips & trucs voor veilig reizen

Zodat er niets misgaat tijdens je reis

Inhaltsverzeichnis

Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt op vakantie, zijn er een paar dingen waar je gemakkelijk rekening mee kunt houden. Hieronder vind je enkele tips voor een onvergetelijke vakantie.

Hygiëneproducten decanteren

Hygiëneproducten nemen veel ruimte in beslag in de koffer, beter zou zijn herbruikbare bakjes in kleine maten, die je in de drogisterij kunt kopen. Je kunt je producten dan gewoon vullen. Als je liever geopende producten meeneemt, kun je een plastic folie onder de schroefdop van de fles doen, zodat er gegarandeerd niets kan lekken.

Rollen in plaats van vouwen

Om meer in je koffer te passen, moet je je kleding oprollen in plaats van opvouwen, omdat dit ruimte bespaart. Je kunt je reeds opgevouwen kleding uit je kast oprollen, maar ook kleinere items zoals t-shirts of broeken. Je zult merken dat wanneer je uitpakt, alles veel netter zal zijn.

Pas op voor drankjes in de kamer

De drankjes in de hotelkamers zijn gewoon verleidelijk, vooral als je net bent aangekomen. Meestal zijn dit drankjes die je krijgt als welkomstgeschenk, maar ze zijn niet inbegrepen en kunnen erg duur zijn. Je kunt het dus het beste van tevoren vragen aan de bediening of je eigen drankjes meenemen.

Creditcard voor een koele kamer

Er is waarschijnlijk niets prettiger dan na een warme dag thuiskomen in een hotelkamer met airconditioning. Maar in veel hotels heb je voor de airconditioning en de verlichting de kamerkaart nodig. Maar je kunt ook een andere kaart met een vergelijkbaar formaat gebruiken en deze in de adapter stoppen. Meestal is dit de creditcard, die er dan voor zorgt dat je kamer zelfs tijdens je afwezigheid aangenaam koel blijft. Je moet er wel rekening mee houden dat dit niet per se milieuvriendelijk is.

Yizhet 6 stuks bagagelabel koffer aluminium

Het product is kofferlabel met adresplaatje, metalen kofferlabels, bagagelabels, beveiligingsbagagelabels, reisbagagelabels, adreslabels met vliegtuigpatroon.

€9,99

super product

Onhygiënische afstandsbedieningen

Vooral in tijden van een pandemie worden mensen wat voorzichtiger. Bepaalde dingen, vooral in hotels, wil je dan niet per se aanraken, juist omdat deze dingen in veel handen zijn. Dit geldt bijvoorbeeld voor de afstandsbedieningen en daar kunnen er veel van zijn, voor de tv, voor de jaloezieën of de kamertemperatuur. Als je jezelf wilt beschermen tegen bacteriën of virussen, kun je ze desinfecteren met desinfecterende doekjes of een klein, dun plastic zakje over de knoppen doen en dat goed dichtbinden.

Inhoudsopgave

Vacuümzakken Vacuüm Sealer Zakjes

Met 10 kleine (40cm x 60cm), 5 middelgrote (60cm x 80cm) en 5 grote zakken (70cm x 120cm) kun je kleding, beddengoed, enz. optimaal comprimeren, beschermen en opbergen.

€34,99

super product

Huishoudelijke doeken

Effectieve, krachtige reiniging. Bijzonder effectief tegen vet en vuil.

€10,27

super product

Beoordeel dit artikel

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit zou je kunnen interesseren...

Tips & trucs voor veilig reizen

Reisverzekering

Internationale verzekering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *