Reisverzekering

Goed om te weten!

Inhaltsverzeichnis

Ziektekostenverzekering in het buitenland

Als medische zorg nodig is tijdens een verblijf in het buitenland, is een internationale zorgverzekering de juiste keuze om de kosten te dekken. Bovendien dekt deze verzekering de kosten van eventueel retourtransport die je anders zelf zou moeten betalen.

Reisverzekering

In tegenstelling tot de internationale ziektekostenverzekering, die geldig is voor een verblijf in het buitenland van een jaar of langer, dekt de reisverzekering de kosten voor een verblijf van minder dan een jaar.

Reisannuleringsverzekering

Deze verzekering dekt de annuleringskosten van de touroperator die je zelf had moeten betalen als je van gedachten verandert of je geboekte reis moet annuleren om onverwachte redenen zoals ziekte.

Annuleringsverzekering

Deze verzekering is vergelijkbaar met de reisannuleringsverzekering, behalve dat de annuleringskosten van de touroperator alleen zijn gedekt bij dringende annuleringsredenen. Annulering in een opwelling is hier niet gedekt.

Aansprakelijkheidsverzekering

Als je bij een ongeluk schade hebt toegebracht aan een andere persoon of diens eigendommen, helpt deze verzekering je om de schade die je hebt geleden kosteloos te vergoeden.

Ongevallenverzekering

In het geval van een ernstige verwonding die leidt tot blijvende lichamelijke schade en die is ontstaan tijdens je vakantie, vergoedt de reisongevallenverzekering alle gemaakte kosten.

Reisbagageverzekering

In geval van diefstal of schade aan je bagage betaalt deze verzekering de gemaakte kosten tot een vast verzekerd bedrag.

Reisverzekering rechtsbescherming

Deze verzekering biedt bescherming bij geschillen in het buitenland. Juridische kosten en honoraria worden gedekt door deze verzekering, die juridische bescherming tegen strafbare feiten, juridische bescherming tegen schade en juridische bescherming tegen administratieve overtredingen omvat.

Bijstandsverzekering

Bij een ongeval zijn bijstandsdiensten bijstand ter plaatse. De bijstandsverzekering neemt je alle zorgen uit handen over het verkrijgen van informatie, het organiseren van een terugreis of eventuele medische bezoeken, enz. in het vakantieland.

Inhoudsopgave

Apple AirTag

Met de app 'Zoek mijn' kun je snel zien waar je spullen zijn en waar vrienden en apparaten zich bevinden.

€35,00

super product

Airtag Wallet Portemonnee, Portefeuille, Geldclip, Kaartenhouder - 12 Kaarten, Carbon

USeful mini-portemonnee van aluminium en leer of carbon.

€54,99

super product

Beoordeel dit artikel

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Dit zou je kunnen interesseren...

Tips & trucs voor veilig reizen

Reisverzekering

Internationale verzekering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *